RECENSIONER

Maude Eliasson

Super bra till mina schäfer tjejer verkligen, på bara en månad märks finare päls kvalité, mjukare tassar, mättare hundar, pigga som aldrig förr, fin o lite avföring och drygt. Har halverat giva, använde RC innan och pure nature. TOPPEN!! Rekommenderas varmt!!

Marie Andersson

Äntligen ett kvalitets foder enligt mig och mina hundar !! Märkte redan efter några veckor det positiva med fodret och deras energi

För mig och min prinsessa är detta foder värt alla stjärnor som finns!

Nicki Larsson

Bästa fodret på marknaden.

Marcus Claesson

Ett fantastiskt bra foder. Har minskat fodermängd ganska mycket. Mina hundar älskar maten även den som är lite kräsen. En av hundarna har tidigare haft svårt att lägga på sig hull men har nu blivit jättefin i kroppen. Energinivån är på topp hos båda. Endast det bästa är gott nog . Kan varmt rekommendera fodret till alla andra!

Nickolina Hamrin

Toumo Rautio

Mycket drygt och energiriktigt foder. 
Xy och katten älskar detta foder.
Mina inhysningshundar älskar också detta foder. 
Har halverat foderkostnaden. 
Inte pga att fodret är billigare. 
Den är så mycket drygare. 
Passar utmärkt som spårgodis också.

Annelie Johansson

Spännande och prova nytt foder. Märker redan efter ett par veckor vilken skillnad på pälsen. Mer pigment kommer fram. Och hundarna äter med god aptit

Super Fütter. Gute Verwertung .
Geringe Futtermenge bei Top Ergebnis

Petra Aulenkamp

Har kört Lax och Ris i ett par månader nu och ser redan positiva förändringar. Trampdynorna som alltid varit torra o spruckna är nu hela, mjuka och smidiga. Pälsen glänser och hunden är pigg och glad.. ett riktigt bra foder!!!!

Helene Svedberg

Absolut det klart bästa av de foder vi provat genom åren. Sedan vi bytte för ngt år sedan så är Pesto piggare, han har fått en annan lyster i pälsen, hans eksem har helt försvunnit och han älskar sin mat. Låter nästan överdrivet men så är det faktiskt

Catrin Bohman Axelsson

Kennel Fiedelhof-Sollebrunn
Susanne och Tommy Rådhagen

Ett mycket bra foder! Puppy/mother fodret! Har fungerat mycket bra, tikarna har varit fina i magarna hela tiden, inget ras någon gång som det kan bli under valpning, tikarna har återhämtat sig otroligt snabbt efter valpningarna. Tikar och valpar äter med god aptit.

Lara Ettwein

Har nu använt Cannispro hundfoder ett par månader både på mina schäfrar och pomeraian samt även på en del pensionathundar. Känner mig nöjd med fodret på flera olika sätt, kräver ett bra foder där hundarna skall få ut mesta möjliga energi och de skall orka prestera på topp i högsta möjliga mån och mina pomeraian är i behov av fina pälsar.

Nathalie Fath
Kennel Vom Herzogswappe

I breed for passion and my dogs is my life and the dogs are always priorities. Since some weeks i have tried the food from Cannispro on my dogs and i am very satisfied

Renate von Steinvoorn

Vi är mycket nöjda med fodret och utfodrar numera alla våra hundar och rekommenderar även våra valpköpare att använda Cannispro.

Kontakta oss:

 

Adress:
Snickaregatan 2 56633 Habo


Tel:  
0709600085

 

Email:

Info@cannispro.com

FÖLJ OSS
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

Dog Pro Sweden AB • www.cannispro.com