INNEHÅLL

I Cannispro hundfoder används bara noga utvalda råvaror (t.ex. fågel, hela ägg, nötkött, lamm, grönsaker, fullkorn) som bearbetas i en skonande tillagningsprocess till ett extremt välsmakande och lättsmält hundfoder av hög kvalitet och med ett optimalt näringsvärde.

Näringsrikt

Vår vision är att bidra med en av de viktigaste stöttepelarna i hundens liv, kosten! Ett riktigt näringsrikt och bra balanserat foder, för att uppnå optimal utveckling. Detta i kombination med en balans av rätt träning, stimulans, vila och god omsorg är nyckeln till ett långt hälsosamt liv!

Dog Eating Hundfoder

Smaklighet

Vår vision är att hundarna skall äta med glädje och god aptit när fodret serveras, vi har därför satsat på att göra fodret väldigt smakligt!

Border collie

Supportar

Vår vision är att hundfodret stödjer hundarnas olika livsskeenden från nyfödd valp till äldre hund!

Svart hund

Energi

För samtliga raser oavsett vad hunden skall användas till är det bra och är viktigt att ge den en bra kost som ger en bra energi som är en förutsättning för att hunden skall lyckas maximalt i sitt arbete!

Dog Eating Hundfoder

Förbättrar

För att förebygga ledproblem gäller det att endast ge hunden ett högkvalitativt foder under hela dens tillväxtperiod. Storvuxna raser är speciellt i behov av ett välbalanserat foder. Detta för att främja en optimal utveckling. Cannispros foder-serie är anpassat både för växande hundar och hundars olika storlek. En felaktig balans i fodret kan leda till stora problem, ett exempel är exempelvis felaktig balans på kalcium och fosfor som kan orsaka att benen inte växer jämt.

17362361_1292898740757883_2865741093932106359_n_edited.jpg